Borleves
2014. december 20. írta: St.Rosine

Borleves

Könnyű és gyors leves karácsonyra. Borleves (4 fő részére) 250 ml húsleves, 150 ml száraz fehérbor, 100 ml tejszín, 4 db tojás, ízlés szerint só, reszelt szerecsendió, őrölt fahéj és fehér bors A díszítéshez: pár szem szőlő, 2-3 teáskanál…

Diós-aszalt sárgabarackos-gyömbéres és mákos-aszalt szilvás-fahéjas bejgli
2014. december 18. írta: St.Rosine

Diós-aszalt sárgabarackos-gyömbéres és mákos-aszalt szilvás-fahéjas bejgli

Azoknak, akik inkább a tölteléket, mintsem a tésztát részesítik előnyben!   Diós-aszalt sárgabarackos-gyömbéres és mákos-aszalt szilvás-fahéjas bejgli (2-2 db) A tésztához: 15 g élesztő (friss), 200 ml tej, 1-2 csipet kristálycukor, 600 g liszt, 250 g vaj, 60 g porcukor, 1-2 csipet só, 2 db…

süti beállítások módosítása