Grízmorzsa narancsos-mangós öntettel
2015. január 23. írta: St.Rosine

Grízmorzsa narancsos-mangós öntettel

A hagyományos osztrák grízsmárni egy egyáltalán nem hagyományos öntettel kínálva! Grízmorzsa narancsos-mangós öntettel (2 fő részére) A morzsához: 1/2 rúd Bourbon vanília, 400 ml tej, 70 g vaj, 1-2 csipet őrölt fahéj, 75 g búzadara, 3 db tojás, 1/2 db citrom (bio) reszelt…

Schärding
2015. január 21. írta: St.Rosine

Schärding

Gasztrokalandom az elbűvölő barokk kisvárosban

Schärding Felső-Ausztriában a német-osztrák határon fekvő városka az Inn partján. Lakóinak száma napjainkban már nem éri el az 5000 főt, a többség a szolgáltatóiparban (például a turizmusban és a vendéglátásban) dolgozik, de vannak akik sört főznek vagy vajat „köpülnek” (itt és itt). Az Inn másik…

süti beállítások módosítása