November 21. és 23. között rendezték meg az „Eat & Style” gasztronómiai vásárt a sváb fővárosban. A kiállításon a vendégek számos előadást hallgathattak meg, például a „Kreatív vegán konyha minden napra”, „Tányérdesszertek molekuláris technológiával elkészítve” vagy hogyan kell tökéletesen érlelni a marhahúst „Dry Aged” címmel.
A 2006 óta minden ősszel Németország legnagyobb és gazdaságilag legjelentősebb városaiban (Hamburg, Köln, München, Berlin, Stuttgart) megrendezett „Eat and Style” célja, hogy a nagyközönségnek bemutassa a gasztronómia, csúcsgasztronómia legújabb trendjeit.
Akinek kedve támadt részt vehetett egy gyors cukrásztanfolyamon is, ahol napjaink legdivatosabb desszertjeit prezentálták. A lelkes „tanoncok” így megtanulhatták a vegán-dupla-csokis cupcake nugátkrémmel elkészítését, kipróbálhatták a karamellás-balzsamecetes macaront, esetleg apróbb tortácskákat süthettek.
Az előadások és bemutatók mellett összesen 134 különböző pavilont járhattak végig a látogatók, ahol többek között francia, német és olasz kolbászokat,
holland, olasz és svájci sajtokat,
spanyol és görög olívaolajokat, különböző söröket és borokat, valamint jobbnál jobb csokoládékat és süteményeket
kóstolhattak vagy vásárolhattak meg.
Jövőre is október elején indul a rendezvénysorozat Hamburgban és november végén ér véget Stuttgartban.