Vaníliás-kekszes parfé forró meggyes kompóttal
2015. augusztus 02. írta: St.Rosine

Vaníliás-kekszes parfé forró meggyes kompóttal

Könnyű és finom desszert, amellyel bárki nyugodtan próbálkozhat! Vaníliás-kekszes parfé forró meggyes kompóttal (6 fő részére) A kekszhez: 75 g liszt, 60 g cukor, 1 csipet só, 60 g vaj A parféhoz: 1 rúd Bourbon vanília, 150 g cukor, 5 db tojássárgája, 300 ml tejszín A…

Bolzano: a szalonnás gombóc, az alpesi sajt, és az ízletes gyümölcsök paradicsoma!
2015. július 27. írta: St.Rosine

Bolzano: a szalonnás gombóc, az alpesi sajt, és az ízletes gyümölcsök paradicsoma!

Bolzano egy igazán magával ragadó kisváros Észak-Olaszországban, ahol a turistákat számtalan kulturális és gasztronómiai élmény várja. Egy barátom évekkel ezelőtt azt mondta a régióról, hogy azért jó hely Dél-Tirol, mert itt „a németes rend keveredik az olasz életérzéssel, így mindenki laza, de…

süti beállítások módosítása